VÅRMARKED LØRDAG 12. MAI

KL 10.00 TIL 17.00

Sola vil skinne og det blir skikkelig liv og røre inne og ute på Fagerheimlåven denne lørdagen. Vi tar i bruk «hønsegården» uteplass og får glede av det nye storkjøkkenet vårt når vi serverer gjestene våre. VELKOMMEN!

UTSTILLERE:
Anne Borgenvik, Anne Kristine Ringsjø, Anna Hopen og Ada Busch Jensen, Inger Linnestad Olsen, Inger Nymann, Hilde Iren Dølheim, Ingrid Hagen, Inger Anne Klepaker, Jan Hagen, Kari Birthe Engen, Irene Skarsholt, Heidi Årseth, Sonja Andersen, Lene Hegna, Yla og Lille, Ann Kathrin Haugland Andersen, Yvonne Bringsværd.

DU VIL FINNE:
Keramikk, glasskunst, strikk og sånt, sølvsmykker, tiffany engler, tekstilmalerier, små bilder, dukker, dukketøy, barneklær, designklær, nunofilt, håndslipte steinsmykker, makrame, botanisk design, Buri strikkeprodukter, informasjon om healing mm. I tillegg – om været tillater det – brukt/antikk!

VISESANG

DEMONSTRASJON AV NUNOFILTING

LÅVEBUTIKKEN ER ÅPEN MED SALG AV KAFFE OG SVELER

VELKOMMEN!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.