Gratulerer til Tove Krogh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVINGESPENN med Tove Krogh – 4. – 19. oktober.

Tove Krogh var en av 16 finalister i den verdensomspennende Mini Print konkurransen som har foregått årlig siden 1981 i Cadaqués i Spania!

The Mini Print International of Cadaqués er en konkurranse som er åpen for alle trykkteknikker og kunstnere fra hele verden. Ca 740 kunstnere fra omtrent 50 land deltar på utstillingen, og en kvalifisert jury velger de 6 vinnertrykka. Teknikk og formell kvalitet er veldig høy. At Tove Krogh nådde opp til de 16 finalistene i denne harde konkurransen, forteller hvor anerkjent denne kunstneren er innenfor eget fagområde!

 

MINIPRINTHun deltok med etsningen «A fly on the wall», som også kan sees på separatutstillingen VINGESPENN på Galleri Fagerheim 4.-19. oktober.

Vi ønsker publikum velkommen til utstillingsåpning 4. oktober kl 12.00, hvor kunstneren selv vil fortelle om sin fascinasjon for trykkteknikker hun bruker. Det bli – som alltid – noe godt i glasset og litt å bite i. VELKOMMEN!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.