VINGESPENN

VELKOMMEN TIL UTSTILLINGSÅPNING LØRDAG 4. OKTOBER KL 12.00!

Krogh samlingVINGESPENN samler tre av KROGHs foretrukne motiver gjennom de seneste år, høner, fluer og skytsengler. Med dypt skråblikk til de tre vesener finner hun det fornøyelig å trekke fram det de har til felles, vingene. Like sikkert viser hun det klare, særegne for hvert vesen gjennom nøye tilpasset formgivning, og vi får spennet. Utstillingstittelen er med på å løfte de enkeltstående bildene opp i en høyere og felles mening, men i tillegg står hvert uttrykk solid plantet som egne meningsbærere. Det enkelte bildets tittel skaper også en ekstra, ofte humoristisk dimensjon til kunstopplevelsen. Humor og dybde, kvalitetshåndverk og kunstnerblikk er signaturen til TOVE KROGHs VINGESPENN.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.