Fagerheimlåven i utvikling

_MG_8755Høsten 2015 er det 5 år siden vi startet virksomhet på Fagerheimlåven. Vyene var store, og flere aktiviteter har vært utprøvd i løpet av årene. Da driverne ikke blir yngre med årene, ser vi oss nødt til å begrense vårt virke til det som gir noe avkastning, nemlig utleievirksomhet.

mb

 

 

Galleriet og galleributikken legges ned i nåværende form fra 1. mai 2015, og i stedet vil vi ha kunst og kunsthåndverk for salg i utsmykningen av lokalene. Det har vært lærerikt og gøy å drive Galleri Fagerheim, og jeg vil takke alle – både kunstnere og publikum for positiv deltakelse!

YOGA

 

 

Vi ønsker fortsatt at Fagerheimlåven skal fremstå som en trivelig og egnet møteplass, og vil som sagt rendyrke utleievirksomheten fremover. Vi ønsker oss derfor flere faste leietakere på dag og/eller kveldstid. Gjerne leietakere med interesser innenfor helsefremmede aktiviteter som mindfulness, qigong, meditasjon, kunsthåndverk, kunst o.l.

_MG_8774 _MG_8769_MG_8776

 

Vi mener at Fagerheimlåven i sine naturskjønne omgivelser er svært godt egnet for slike aktiviteter. Les om våre nåværende faste leietakerne her.

VELKOMMEN TIL FAGERHEIMLÅVEN!

ALLTID ÅPENT NÅR VIER HJEMME 🙂

 

 

_MG_8787

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.