Avvikling fra 01.01.2021

I drøye 10 år har Fagerheimlåven blitt drevet som kurs, konferanse og selskapslokaler. I tillegg har vi hatt gallerivirksomhet og galleributikk. Neste år har både Åsulf og jeg nådd pensjonsalder, og vi ønsker ikke lenger å drive låven selv. Derfor søker vi nye drivere.
Mulighetene på Fagerheimlåven er mange; Du kan fortsette i samme spor som tidligere drivere, kanskje utvide med catering, arrangementer, happenings osv. Eller du kan ta en titt på lokalene og skape din helt nye bedrift etter hva dine drømmer og visjoner forteller deg. Kanskje drift av et lagerhotell? Svært aktuelt behov i området grunnet mange leilighetprosjekter.
Føler du deg kallet?
Går du med en grunder i magen?
Ønsker du å være din egen sjef?
Bygget er ca 300m2 og består i dag av storkjøkken, selskapslokale m liten salong, kurslokale, uteområde, lite kontor og lager. Du har mulighet til å leie hele eller deler av bygget til en overkommelig pris.
KONTAKT:
Anne Helene og Åsulf på 95924822/90959170
post@fagerheimlaaven.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.